Home Vakanties Locaties Villas del Alba

Villas del Alba

Adres

Villas del Alba
Camino del Comendador 242
29120 Alhaurin De La Torre - Malaga (ES)

Het verblijf: Villas Del Alba

Er is niets zo fijn als genieten van het Spaanse zonnetje aan je eigen privézwembad in de meeste gastvrije B&B van Malaga: Villas Del Alba. Vanop het domein heb je een prachtig zicht op het gebergte en kan je Malaga Centrum zien met zijn mooie haven en het oude stadsgedeelte. 

Maaltijden

De uitbaters van de B&B maken heerlijke maaltijden voor ons klaar. 

Kamers

De B&B is onderverdeeld in kleinere deelchalets. Per chalet slapen groepjes van 6 tot 7 personen in 2-  tot 3- persoonskamers met eigen sanitair. 

Omgeving 

De B&B is gelegen op een half uurtje rijden van Malaga. Vlakbij vind je een aantal gezellige restaurantjes, een voetbalveld en heel wat mooie en idyllische plekjes. Vanop het domein heb je een prachtig uitzicht. Dé vakantiebestemming bij uitstek. 

Onze vakanties in Malaga

Onze vakanties in Malaga bieden je een ideale mix tussen strand, cultuur en fun. We genieten van de Spaanse zon aan ons eigen zwembad, chillen op de prachtige stranden, bezoeken de stad Malaga en beleven een spetterende namiddag in het waterpretpark Torremolinos. 


Ontdek alle vakanties op deze locatie


Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2022 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér