Animator worden

Crejaksie is steeds op zoek naar enthousiaste (hoofd)animatoren die haar jongerenwerking wil versterken. 

Wil je graag deel uitmaken van onze hechte vrijwilligersfamilie? Dat kan! 

 

Attest "Animator in het jeugdwerk"

Heb je reeds een animatorattest?

Ben je in het bezit van een animatorattest en wil je graag Crejaksievakanties begeleiden? Stel je dan kandidaat via volgend formulier.

Wil je graag je animatorattest behalen?

Ben je 16 jaar of ouder en wil je graag je animatorattest behalen? Dan kan je de basiscursus "Animator in het jeugdwerk" volgen bij Crejaksie. Deze cursus vindt steeds plaats tijdens de Paasvakantie en leert je meer over de basiscompetenties van een animator.

Meer informatie over onze cursussen


En eens ik animator ben?

Crejaksie garandeert elke cursist binnen haar organisatie een stageplaats in de zomer volgend op de cursusperiode.
Na het behalen van je animatorattest kan je doorgroeien tot hoofdanimator en instructeur na het volgen van de erkende cursussen.
Daarnaast voorziet Crejaksie vervolmakingscursussen. Zo kunnen (hoofd-)animatoren steeds blijven groeien.
Crejaksie biedt ondermeer de cursus animator voor personen met een beperking en bagagecursussen aan voor haar vrijwilligers. Vormingen om extra kennis te verwerven staan ook jaarlijks op het programma. Hier wordt er aandacht besteed aan bijvoorbeeld grime, E.H.B.O, inclusiewerking, tochttechnieken of animaties op maat.

Ervaring

Heb je geen animatorattest maar ervaring binnen het jeugdwerk? Ook dan kan je je kandidaat stellen om onze vakanties mee te begeleiden.
Belangrijk hierbij is dat je ervaring relevant is voor onze werking. Zo kan jij met jouw ervaring als kleuterbegeleider of begeleider voor personen met een beperking aan de slag bij Crejaksie.

Stel je kandidaat


Crejaksie als stageplaats

Crejaksie biedt stageplaatsen voor vrijwilligers uit een aantal studierichtingen zoals kleuteronderwijs, lager onderwijs, pedagogie (van het jonge kind), orthopedie en ergotherapie. Ook studenten uit relevante opleidingen kunnen een stage-aanvraag doen.
Wil je stage lopen tijdens onze initiatieven? Neem contact met ons op.

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér