Onze partners 

Crejaksie, dé jeugddienst van de Liberale Mutualiteit, bestaat meer dan 55 jaar. Da’s 55 jaar sterk jeugdwerk. Toch zouden we vandaag niet staan waar we nu staan zonder een paar bijzondere, mooie en verrijkende samenwerkingen. Om in de toekomst nog meer te kunnen groeien, ontplooien en vooral om nog meer kinderen, jongeren en bijzondere doelgroepen te kunnen bereiken, blijven we op zoek gaan naar samenwerkingen om ons aanbod jaar na jaar nog sterker te maken. 


De Liberale Mutualiteit

Crejaksie is dé jeugddienst van de Liberale Mutualiteit. Deelnemers die aangesloten zijn de bij Liberale Mutualiteit, kunnen rekenen op een stevige prijsvermindering voor de vakanties. Bovendien ontvangen leden die lid zijn bij de Liberale Mutualiteit €20 zakgeld per inschrijving om mee te nemen op vakantie. 

Personeelsleden van de Liberale Mutualiteit kunnen bovendien genieten van een extra personeelskorting per inschrijving.
De Liberale Mutualiteit heeft drie Nederlandstalige afdelingen: LM Plus - LM MUTPLUS.be - LM Oost-Vlaanderen.

I-mens

Sinds 2017 organiseert Crejaksie dagvakanties voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Om dit op een degelijke, kwalitatieve manier te kunnen aanbieden, doen we onder meer beroep op de kennis en expertise van I-mens. Uit deze mooie samenwerking, vloeien onze vakanties zonder overnachting. Personeelsleden van i-mens kunnen genieten van een korting van €50 per geboekte vakantie.

Missing You

Vakanties bij Crejaksie, dat wil zeggen vakanties voor iedereen. Crejaksie voorziet vakanties voor kinderen en jongeren die te maken hebben met een rouw- en verliesproces. Om de nodige kwaliteit en ondersteuning op de initiatieven te kunnen bieden, doen we beroep op de organisatie ‘Missing You’. Missing you staat bij deze vakanties in voor de workshops rond rouw- en verlies. De crejaksie-animatoren voorzien de nodige afwisseling met sport- en knutselactiviteiten. 

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér