Home Vakanties Locaties Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Adres

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081NJ Hilvarenbeek (NL)

Het verblijf: het Rangercamp van de Beekse Bergen

We verblijven in het Rangercamp van de Beekse Bergen dat zich in het midden van het safaripark bevindt. 

Maaltijden

De maaltijden worden verzorgd door het park zelf. Elke dag brengt de "horeca" van de Beekse Bergen lekkere maaltijden naar het Rangercamp zodat we gezellig kunnen eten in het kamp. Ook mogen we eens samen met de rangers barbecuen, ook wel braaien genoemd, aan ons eigen vuurkamp. 

Kamers

We overnachten in tenten in het Rangercamp. Het kamp is voor een weekje volledig van ons! Er is een groot sanitair blok in het kamp waar we ons kunnen douchen. 

Omgeving

Het Rangercamp bevindt zich in het midden van het park wat voor een unieke ervaring zorgt. 's nachts kan je de leeuwen horen brullen, de hyena's horen huilen en de zeeleeuwen horen blaffen. Vanuit ons kamp zijn we in een mum van tijd bij onze favoriete dieren. Niet ver van het park ligt Speelland, een speelparadijs voor elk kind! 

Onze vakanties in de Beekse Bergen

Onze vakantie in de Beekse Bergen is een echte blikvanger in ons aanbod. De deelnemers kunnen zich verwachten aan een unieke ervaring in het grootste dierenpark van de Benelux. 

We hebben ons eigen kamp in het midden van het park met een pittig plezant kampvuur. We mogen in het park als de bezoekers weg zijn, wat voor een speciale belevenis zorgt. De rangers nemen ons mee achter de schermen waar we kennismaken met het dagelijkse leven van de dierenverzorgers. We kuisen de olifantenstal uit, gaan op bus- en bootsafari, maken een gamedrive en nemen een kijkje in het verblijf van verschillende dieren zoals de neushoorns. Als kers op de taart bezoeken we speelland, een attractiepark met een groot zwemmeer dat deel uitmaakt van de groep van de Beekse Bergen. 

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om deze prachtige locatie verder te ontdekken! 


Ontdek alle vakanties op deze locatie


Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér