Home Vakanties Locaties Les Lognards

Les Lognards

Adres

Les Lognards
Route de Logne 19
4190 Vieuxville

Verblijf: Les Lognards 

In Vieuxville beschikken we over een mooi ingerichte gîte op een prachtig domein waar we helemaal alleen met onze groep verblijven. De gîte is al jaar en dag een vaste locatie binnen het Crejaksieaanbod. Het verblijf is een oase van rust in de mooie Ardennen. 

Maaltijden

Een Crejaksie kookteam trekt samen met jullie naar het prachtige Vieuxville om heerlijke gerechten en tussendoortjes voor jullie klaar te maken. 

Kamers

We slapen in kamers van 4 tot 6 personen met een mooi utizicht op het domein, het beekje en de bosrijke omgeving. 

Onze vakanties in Vieuxville

Avonturenvakanties

Naar jaarlijkse gewoonte kan je ons de laatste twee weken van juli in Vieuxville terugvinden. Vieuxville is de uitvalsbasis voor onze avonturenvakanties. In samenwerking met Fun Adventure organiseren we de leukste adventure activiteiten voor echte waaghalzen zoals rappel, death ride en hoogtouwenparcours. 

Cursussen

Ook tijdens de herfstvakantie zijn we vaak terug te vinden in Vieuxville met onze kadervormingsinitiatieven. Tijdens de herfst organiseren we cursussen voor onze animatoren in dit prachtige verblijf. 

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om deze prachtige locatie verder te ontdekken! 


Ontdek alle vakanties op deze locatie


Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér