Home Vakanties Locaties Kinderboerderij Diggie

Kinderboerderij Diggie

Adres

Kinderboerderij Diggie
Diggieweg 14
9960 Brakel

Het verblijf: Kinderboerderij Diggie 

De kinderboerderij Diggie in Brakel is de ideale locatie voor kinderen die van het boerderijleven willen proeven. We bevinden ons tussen allerlei boerderijdieren middenin de groene natuur. 

Maaltijden

Tijdens onze vakanties in Brakel maakt een kookteam van Crejaksie de lekkerste maaltijden en tussendoortjes voor jullie klaar. 

Kamers 

De kinderboerderij heeft slaapkamers van 4 tot 10 personen. We slapen als enige groep op de boerderij om de ervaring nog specialer te maken! 

Omgeving 

De boerderij heeft een eigen moestuin en een heleboel pittig plezante boerderijdieren zoals ezels, kippen, konijnen, pony's, ... Bovendien bezit de boerderij over een echte hooizolder! Op de grote weide kunnen we ravotten tussen de geiten en aan het kampvuur beleven we de gezelligste avonden. 

Onze vakanties op de kinderboerderij Diggie

Tijdens onze vakanties in Brakel proeven we van het echte boerderijleven en worden we boeren en boerinnen. We mogen de boerderijdieren voederen en verzorgen, mesten de stallen uit, maken onze eigen choco en pizza, en beleven nog zoveel meer avonturen! 

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om deze prachtige locatie verder te ontdekken! 


Ontdek alle vakanties op deze locatie


Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2022 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér