Home Vakanties Locaties Jugendhotel Club Kitzsteinhorn*

Jugendhotel Club Kitzsteinhorn*

Adres

Jugendhotel Club Kitzsteinhorn*
Gletschermoosstraße 13
5700 Zell am See (AT)

HET HOTEL

Tijdens de vakanties in Zell Am See laden we onze batterijen in Club Kitzsteinhorn, waar Bettina en Stefan ons jaar na jaar verwennen. Naast lekker eten en een goed bed in een 4- tot 8-persoonskamer heeft Club Kitzsteinhorn nog veel andere troeven.

LIGGING

Club Kitzsteinhorn ligt op wandelafstand van het skigebied van Zell Am See. 's Morgens nemen we de skilift, vlak aan ons verblijf. We trekken ook naar Kaprun en gaan skiën en boarden op de gletsjer. 

DE KAMERS

Het verblijf biedt ons kamers voor 4- tot 8 personen. 

DE MAALTIJDEN

De maaltijden zijn typische regionale en nationale specialiteiten en worden telkens aan tafel gereserveerd wat een echte huiselijke sfeer creëert.

ONTSPANNING TROEF

Wie wil kan jumpen in de trampolinezaal of het plafond aantikken van de klimzaal. Nog massaal veel energie op het einde van de dag? Ga sporten in de sporthal of daag elkaar uit voor een volleybalmatch! Genoeg bewogen voor vandaag? Zoek de gezelligheid op in de bioscoopzaal of klets samen wat bij!

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om deze prachtige locatie verder te ontdekken! 


Ontdek alle vakanties op deze locatie


Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér