Home Vakanties Locaties Ecurie de l’Avrainchenêt

Ecurie de l’Avrainchenêt

Adres

Ecurie de l’Avrainchenêt
Rue de Gembes 140
5555 Graide

Het verblijf: Ecurie de l'Avrainchenêt

Onze pittig plezante paardrijvakanties vinden plaats in het mooie Graide. De manège "Ecurie de l'Avrainchenêt" is gelegen in de Ardennen, tussen de bossen en velden. Carine verwelkomt ons met veel liefde op de manège en leert ons alles over de paarden. 

Maaltijden

De maaltijden worden voorzien door de gastvrije uitbaters van het verblijf. 

Kamers

De kleinsten slapen binnen in de manège. Voor de oudste jongeren worden tenten opgezet waarin we zullen overnachten. Iedereen kan zich binnen douchen in de gebouwen van de manège. 

Omgeving

Met zowel een binnen- als buitenpiste en 26 hectare weiland is dit dé ideale locatie voor een onvergetelijke week tussen de paarden. 

Onze vakanties in Graide 

Jaarlijks organiseren we paardrijvakanties voor alle leeftijden in Graide. Of je nu al jaren paardrijlessen volgt of nog nooit op een paard hebt gezeten: iedereen kan een topweek beleven op deze prachtige manège. We leren hoe je een paard moet zadelen, verzorgen de dieren en krijgen natuurlijk dagelijks rijles. Op het einde van de week kennen de dieren geen geheimen meer voor ons en kunnen we in galop terug huiswaarts keren. Onze Crejaksie animatoren organiseren pittig plezante nevenactiviteiten. 

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om deze prachtige locatie verder te ontdekken! 


Ontdek alle vakanties op deze locatie


Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér