Home Vakanties Locaties Domein Verbrugghen

Domein Verbrugghen

Adres

Domein Verbrugghen
Brusselbaan 2
1790 Affligem

Verblijf: domein Verbrugghen

Voor onze adventurevakantie in Affligem verblijven we op het prachtige domein Verbrugghen. Dit bosrijke domein heeft naast een rijke geschiedenis ons nog heel wat andere dingen te bieden. 

Maaltijden

De medewerkers van het domein toveren de lekkerste maaltijden en tussendoortjes op tafel. 

Kamers

Tijdens onze vakanties in Affligem zetten we ons tentenkamp op op één van de open plekken van het domein. We overnachten in tenten in de natuur en douchen in het hoofdgebouw. 

Omgeving

Het uitzicht van het domein is zonder twijfel één van de grootste troeven van domein Verbrugghen. Na een dag boordevol avonturen kunnen we tot rust komen in de bosrijke omgeving. 

Onze vakanties in Affligem

Tijdens onze vakanties in affligem staat avontuur centraal. We verleggen onze grenzen en gaan geen uitdaging uit de weg. We beklimmen de klimmuur, wagen ons aan een hoogtouwenparcours, vliegen naar beneden van een death ride en gaan geen hindernis uit de weg op het pittg plezante hindernissenparcours. Andere activiteiten zoals kajakken en rijden op een segway mogen uiteraard niet ontbreken! 

 

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om deze prachtige locatie verder te ontdekken! 

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér