Home Vakanties Locaties Camping Le Vivier

Camping Le Vivier

Adres

Camping Le Vivier
681 rue du Tit
40600 Biscarrosse (FR)

Biscarrosse is een dorp in de regio Landes, in het zuidwesten van Frankrijk, op minder dan een uur van Bordeaux.

Biscarrosse staat bekend om van zijn erg goeie surfcondities maar er zijn ook enorm veel andere mogelijkheden in de regio voor jong & oud. Biscarrosse wordt omringd door prachtige bossen en heeft twee gigantische meren vlakbij. In de buurt ligt de binnenzee van ‘Le Bassin d’Arcachon’ en de grootste duin van Europa ‘Dune du Pilat’. Biscarrosse is dus een toplocatie voor surfers maar is vooral ook een plek met veel meer ontdekkingen. Crejaksie slaat de handen in elkaar met Flowtrack om er een echte destionation Feelgood van te maken!

Op de ruime camping vind je een gezellige bistro, een bar, een loungetent, onze kinderopvang met kids club en een massagetent.

De family village ligt centraal op camping Le Vivier, onder de grote dennenbomen en op wandelafstand van het strand. Het comfortabele sanitair vlakbij het camp heeft douches, wastafels, verschoningsruimten, toiletten, was- en droogmachines en buitendouches. Ook alle andere faciliteiten die de camping te bieden heeft liggen vlakbij: het zwembad, speelterreinen (volleybal, petanque, springkastelen, pingpong, speelhal,…), de receptie, fietsverhuur, bakker, eetstandjes en de campingbar. Ondanks de centrale ligging is het camp een mooi afgesloten geheel met volledige privacy voor onze gasten.

Het gezellige dorp ligt op ongeveer twee kilometer van de camping. Gemakkelijk te bereiken met de auto of te voet. Hier kan je lekker uit eten, shoppen, een ijsje eten of een stapje zetten in de avond in een van gezellige bars. Er is een skatepark voor de waaghalzen en er worden regelmatig concerten of evenementen georganiseerd.

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér