Home Vakanties Locaties Albergo Vittoria

Albergo Vittoria

Adres

Albergo Vittoria
Via di Pizzano 67
38029 Fraviano TN (IT)

HET HOTEL

Voor wat nachtrust trekken we naar hotel Albergo vittoria te Vermiglio. Met hun gezellige 3- tot 5-persoonskamers, heerlijke maaltijden en Italiaanse gastvrijheid zorgen ze voor een onvergetelijke vakantie. Het hotel beschikt over heel wat verschillende ruimtes. Naast een ruime woonkamer, bar en tv-kamer, vind je er ook een tuin en een jeu de boules baan.

Ligging

Het hotel is gelegen op een van de meest panoramische en rustige plaatsen van Val di Sole. Het bevindt zich in een rustgevend dorpje aan de voet van de Adamello groep, de Presanella en Presena gletsjers. Deze zijn allemaal gelegen aan de Tonalepas of met andere woorden, aan Passo del Tonale. Een ideale plek voor een ontspannen en aangenaam verblijf tijdens de winter.

De kamers

We overnachten in comfortabele 3- tot 5-persoonskamers. Deze laten veel zonlicht binnen en hebben een balkon met een prachtig uitzicht. De kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, telefoon, televisie, haardroger en kluis.

Maaltijden

In het hotel worden heel wat typische streekgerechten aangeboden. Tijdens het ontbijt kan je genieten van een ruim buffet en bij het avondmaal wordt een groentenbuffet voorzien. Je proeft de Italiaanse en de internationale keuken op je bord. 

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om deze prachtige locatie verder te ontdekken! 


Ontdek alle vakanties op deze locatie


Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2022 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér