Home Vakanties To SKI or to APRES SKI?

To SKI or to APRES SKI?

16+ jaar
Met overnachting
P1 - Week van 02/04-09/04/22

Periode van tot Ledenprijs
Lid worden?
Prijs STATUS
P1 - Week van 02/04-09/04/22 1 april 2022 tot 9 april 2022 9 april 2022 € 694 € 716   beschikbaar Schrijf in

HIGHLIGHT

  • Overnachting in 3- en 5-persoonskamers van hotel ‘Albergo Vittoria’ 
  • Skigebied Val di Sole  
  • Bijna 200 km aan zonnige skipistes 
  • Après-ski met stevige beat en après-skiklassiekers 

VERBLIJF EN SKIGEBIED

Ze zeggen vaak: pluk de dag. In Passo del Tonale zeggen we: pluk de week. 

Op de zuidflank van Val di Sole vind je perfect gereden pistes onder de Italiaanse zon. Lachen, gieren, brullen, schuren over de sneeuw en een zongebruinde tint gegarandeerd! De vele splinternieuwe liften geven toegang tot 200 km pistes, met als eyecatcher de zwarte piste die rijkt tot in het diepe dal. Hotel Albergo Vittoria te Vermiglio zorgt dat we onze baterijen kunnen opladen. Met hun gezellige 3- tot 5-persoonskamers, heerlijke maaltijden en Italiaanse gastvrijheid zorgen ze voor vakantie van topniveau. Wie net als ons proud to be fout is, hebben we tal van aprés-ski-sessies in petto. Genieten van een Belgisch biertje, een stevige beat en après-skiklassiekers, in Passo kan het allemaal! Heb je net als ons al zin om je skipak aan te trekken en het glas te heffen? Zet uw zonnebril al maar op, want jij bent de reiziger die we zoeken!  

Passo del Tonale, It’s a sunny powder party! 

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen voor €29.

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met 200km piste onder de stralende zon.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Ski- en snowboardlessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

* Huur skimateriaal: €54

* Huur snowboardmateriaal: €67

* Huur helm: €10

Opgelet: HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

  Wees gerust! 20 dagen voor aanvang van dit initiatief kan je alle praktische info onder jouw account terugvinden

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér