Home Vakanties Snowadventure
Nieuw

Snowadventure

8 tot 12 jaar
Met overnachting
P1 - Week van 02/04-09/04/22

Periode van tot Ledenprijs
Lid worden?
Prijs STATUS
P1 - Week van 02/04-09/04/22 3 april 2022 tot 8 april 2022 8 april 2022 € 298 € 329   beschikbaar Schrijf in

HIGHLIGHTS

  • Verblijf ‘t Ossekopke 
  • Indoor ski 
  • Glow in the dark golf en Ijskarten 
  • Uitstap naar het zwembad! 

Verblijf en skigebied

Snowworld is een indoor skicomplex met 3 skipistes, 8 skiliften en een groot funpark met rails en schansen. Dit alles op echte, verse sneeuw! Wie de eerste stapjes met de latten zet of wie zijn techniek wil bijschaven kan terecht in de ski-les met ervaren ski-instructeurs. We verblijven in  
t’ Ossekopke, net over de Nederlandse grens. Het recreatiecentrum is gelegen midden in de natuur en op fietsafstand van Snowworld. Met andere woorden, de perfecte plek om na een intensieve dag op adem te komen. Skiën en snowboarden vormen slechts het topje van de ijsberg. Ook Glow Golf staat op het programma, met maar liefst 18 holes. Tot slot zorgen we voor echte sensatie met een serieuze adrenalinekick. Haal de snelheidsduivel in je naar boven op de ijskartbaan, een unicum in Europa!  

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen voor €29.

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het ontbijt (lunchpakket wordt voorzien).

Skipas voor 3 dagen

Ski- en snowboardlessen, inclusief ski- en snowboardmateriaal en skihelm

Lessen en begeleiding met inoefening van geziene technieken door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

  Wees gerust! 20 dagen voor aanvang van dit initiatief kan je alle praktische info onder jouw account terugvinden

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér