Home Vakanties Ski PMH / Krokus / 9+

Ski PMH / Krokus / 9+

9+ jaar
Bijzondere groepen
K1- Week van 25/02-05/03/22
Inschrijven vanaf 01/07/2021

Periode van tot Ledenprijs
Lid worden?
Prijs STATUS
K1- Week van 25/02-05/03/22 25 februari 2022 tot 5 maart 2022 5 maart 2022 € 692 € 778   3 plaatsen Schrijf in

HIGHLIGHTS

  • Verblijf in jugendgästehaus Berghof in 6- tot 8-persoonskamers
  • Kleine groep en begeleiding door zorgzame Crejaksie-animatoren
  • Ontspanningsruimte met pingpongtafel
  • Voor wandel- en skiliefhebbers
  • Ontspannende activiteiten: sneeuwballengevecht, duik in het zwembad, sleetocht…

Deze winter organiseren we opnieuw een wintervakantie voor personen met een lichte tot matige mentale beperking zonder mobiliteitsproblemen. We gaan op vakantie met een klein groepje van 4 tot 10 personen en voorzien 2 tot 3 begeleiders, naargelang het aantal deelnemers. Onze Crejaksie-monitoren hebben ervaring in het begeleiden van vakanties voor personen met een beperking. Zij omringen de deelnemers met de grootste zorg, geen inspanning is hen te veel. 

Verblijf en skigebied

Gek op sneeuw, vakantie en plezier? Klaar om in kleine groep, en onder begeleiding van zorgzame animatoren een onvergetelijke reis te maken? Dan is Werfenweng de juiste keuze!

Onze animatoren dragen bijzondere doelgroepen een warm hart toe. Met zorg, geduld en een grote portie gekkigheid zorgen we voor een onvergetelijke vakantie in het jugendgästehaus Berghof van Hubert en Marie-Christine. De gastvrije, Belgische familie, verwent ons al jaar en dag met heerlijke maaltijden en mooi uitgeruste 6- tot 8-persoonskamers. We maken het gezellig in de polyvalente zaal waar we bijkletsen of spelletjes spelen. Nog veel energie en zin in een wedstrijdje? Daag een vriend of een animator uit en word pingpongkampioen!

Ik hou van skiën

Wie wil kan naar hartenlust skiën op de bergen van Amadé. We zetten onze eerste skistapjes tijdens de sneeuwgewenning en leren op eigen tempo de kneepjes van het vak. Ook uitrusten is van groot belang. We zoeken de warmte op in verschillende hutjes en genieten met volle teugen van de Oostenrijkse gastvrijheid. Om ons volledig te ontspannen brengen we een bezoek aan het zwembad voor een verfrissende duik. Wie sneeuw zegt, zegt sneeuwballengevecht! Gooi jij de meeste ballen raak?

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen voor €29.

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

Wij bieden je

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een middagmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 3 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en skimateriaal huren.

Opgelet: HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN!

  Wees gerust! 20 dagen voor aanvang van dit initiatief kan je alle praktische info onder jouw account terugvinden

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér