Home Vakanties Ski into 2022
Nieuw

Ski into 2022

13 tot 17 jaar
Met overnachting
W - Week van 01/01-09/01/22

Periode van tot Ledenprijs
Lid worden?
Prijs STATUS
W - Week van 01/01-09/01/22 1 januari 2022 tot 9 januari 2022 9 januari 2022 € 875 € 925   beschikbaar Schrijf in

HIGHLIGHTS

  • Verblijf in comfortabele kamers
  • 200 km aan pistes
  • Coolste activiteiten op en rond de piste
  • Een groot winterfeest!

Verblijf en skigebied

Zin om het jaar goed in te jumpen? Kom met ons mee skiën en boarden in Passo del Tonale, een echte Italiaanse parel!
Met haar 200 km aan perfect gereden pistes kan elke skiër en boarder genieten van de beste wintersportervaring onder de Italiaanse zon. Bovendien is de zwarte piste die rijkt tot in het diepe dal een droom voor elke wintersporter. 
Niet alleen de pistes zorgen voor een onvergetelijke vakantie, maar ook het hotel waar we zullen overnachten. Op 1800 meter hoogte kan je Hotel Piandineve vinden. Wat is er zo bijzonder aan Hotel Piandineve? Een prachtig uitzicht op de Presena-gletsjer, een uitgebreid diner in buffetvorm, een sauna, een fitness, een discotheek en een verwarmde skiruimte maken van dit hotel de perfecte verblijfplaats! 

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen voor €29.

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.

 

Wij bieden je 

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een ontbijtmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

Opgelet: HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

 

  Wees gerust! 20 dagen voor aanvang van dit initiatief kan je alle praktische info onder jouw account terugvinden

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér