Home Vakanties Ski into 2022
Nieuw

Ski into 2022

13 tot 15 jaar
Met overnachting
W - Week van 01/01-09/01/22
Inschrijven vanaf 01/07/2021

Periode van tot Ledenprijs
Lid worden?
Prijs STATUS
W - Week van 01/01-09/01/22 1 januari 2022 tot 9 januari 2022 9 januari 2022 € 875 € 925   beschikbaar Schrijf in

HIGHLIGHTS

  • Verblijf in comfortabele 2- tot 4 persoonskamers
  • 180 km piste
  • Nooit aanschuiven aan de liften
  • Coolste activiteiten op en rond de piste
  • Gratis hoodie en gadget

Verblijf en skigebied

Zin om het jaar goed in te jumpen? Kom met ons skiën en boarden in Monte Rosa, een Italiaanse parel in de Aosta Vallei. Met haar 180 km aan pistes en 29 liften, kan dit gebied elke skiër en boarder bekoren. Uitrusten doen we in hotel Villa Belvedere, gelegen in het Italiaanse dropje Gressoney Saint Jean. Met de 2 tot 4 persoonskamers, regionale specialiteiten en grote gameroom heeft het vakantiehuis alles wat we zoeken. Van tafeltennis tot biljart en basketbal, alles kan en alles mag.

Naast het vele skiën en boarden kunnen we je verzekeren dat het een skitrip wordt die je niet snel zal vergeten. De coolste activiteiten op en ronde de piste, de graafste snowtricks en memorabele momenten zullen tot lang na deze reis herinnerd worden.

Onze verzekeringsservice

De reisbijstands-, reisonderbrekings- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen bij de prijs van onze ski- en snowboardvakanties.

Optioneel kan je bij ons de annulerings- en reisonderbrekingsverzekering nemen voor €29.

* De annuleringsverzekering garandeert de terugbetaling van de annuleringsvergoeding verminderd met €25 in geval de deelnemer om welbepaalde redenen (opgenomen in de extra verzekeringspolis) niet op reis kan vertrekken.

De uitgebreide polis, met alle specifieke bepalingen, kan steeds vrijblijvend opgevraagd worden op het secretariaat. Ook met vragen kan je bij ons terecht.


Als je bij Crejaksie een wintersportvakantie boekt heb je recht op de corona-proof verzekering.

Deze verzekering garandeert je een terugbetaling indien we omwille van een nieuwe corona-uitbraak en de maatregelen hiervan, niet kunnen vertrekken naar de sneeuw en de reis moeten annuleren. Het annuleren van een winterreis wordt bepaald door de richtlijnen van de federale overheidsdienst buitenlandse zaken.

Wij bieden je 

Prijs

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deelnemers die aangesloten zijn bij de Liberale Mutualiteit en in regel zijn met de aanvullende verzekering, kunnen natuurlijk rekenen op een stevige prijsvermindering.

Verblijf

Zorgvuldig geselecteerde jeugdverblijfcentra.

Uitstekende skigebieden met indien nodig een uitwijkmogelijkheid naar een sneeuwzeker skigebied.

Inclusief

Volpensionformule

Het middagmaal is in de vorm van een lunchpakket. Bij aankomst is de eerste maaltijd een ontbijtmaal, het vertrek is voorzien na het avondmaal.

Skipas voor 6 dagen

Skilessen

Lessen (meestal voormiddag) en begeleiding met inoefening van geziene technieken (meestal namiddag) door onze Nederlandstalige monitoren.

Begeleiding van de deelnemers

(24/24u) Bij al onze wintervakanties geven de monitoren niet alleen ski- en snowboardles; van het ontbijt tot het slapen gaan staan de behoeften van je kind centraal. 's Avonds wordt een leuk avondprogramma voorzien met o.a. zwemmen, avondspel in de sneeuw, quiz, ...

Vervoer heen & terug

's Nachts per luxeautocar ***/****, airconditioning, DVD, relaxzetels, ... Alle taksen, BTW en drinkgeld chauffeurs zijn in de prijs inbegrepen.

Vaste op- en afstapplaatsen langs de autostrade met als doel zo weinig mogelijk tijd te verliezen en het stadsverkeer te ontlasten.

Vervoer ter plaatse, heen & terug van de skipistes.

Optioneel

Optioneel kan je bij ons een helm en ski- of snowboardmateriaal huren.

Opgelet: HELM VERPLICHT TIJDENS SKIËN EN SNOWBOARDEN!

 

  Wees gerust! 20 dagen voor aanvang van dit initiatief kan je alle praktische info onder jouw account terugvinden

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér