Home Vakanties Overnachting 100km-run voor Kom op tegen Kanker in J-Club De Panne
Nieuw

Overnachting 100km-run voor Kom op tegen Kanker in J-Club De Panne

2,5+ jaar
Reünies & evenementen
100 kmrun - weekend 4/9 & 5/9

Periode van tot Ledenprijs
Lid worden?
Prijs STATUS
100 kmrun - weekend 4/9 & 5/9 4 september 2021 tot 5 september 2021 5 september 2021 € 50 € 50   beschikbaar Schrijf in

Highlights

  • Crejaksie en J-Club De Panne slaan de handen in elkaar voor de 100km-run van Kom op tegen Kanker
  • Verblijf in 4 persoonskamers met eigen vernieuwde badkamer
  • Ontbijt inbegrepen
  • Het hele weekend kinderanimatie
  • Locatie van de 100km-run is vlot bereikbaar
  • De opbrengst van de overnachtingen gaat integraal naar Kom op tegen Kanker

Extra info

Locatie

J-Club
Blauwe Distelweg 2
8660 De Panne

Het jeugdvakantiecentrum bij uitstek is gelegen in het hartje van de Westhoek en omgeven door een prachtig bos en duinenlandschap. De J-Club ligt op een boogscheut van het centrum en het strand van De Panne. Ontdek het verblijf via de website: https://www.j-club.be/

Ligging

J-Club is gemakkelijk te bereiken via:
De trein tot Adinkerke – tram naar De Panne – tramhalte kerk
De autosnelweg Brussel – Jabbeke - Veurne (afrit Veurne, baan Veurne – De Panne)
De autosnelweg Kortrijk - Ieper (baan Ieper - Veurne - De Panne)

Wie kan er een kamer boeken?

Je kunt de kamer boeken als deelnemer van de 100km-run en delen met je familie, of je kunt de kamer boeken als team van vier personen. Je boekt steeds per kamer. In elke kamer kunnen er vier personen overnachten. Het is belangrijk om bij de inschrijving te vermelden met hoeveel je op de kamer zal slapen. Dit is noodzakelijk voor het voorziene ontbijtbuffet.  

Kamers & omgeving

J-Club beschikt over mooie moderne vierpersoonskamers met vernieuwde badkamers. Per kamer zijn er telkens 2 stapelbedden voorzien. Gezien de huidige coronamaatregelen is het nodig om zelf bedlinnen te voorzien. In het eigen restaurant kan je van een lekker ontbijt genieten in buffetvorm. Het uitchecken op zondag 5 september kan tot 10 uur. De polyvalente ruimte, het sanitair beneden en de bar blijven wel ter beschikking van de gasten. De kinderanimatie van Crejaksie is voorzien op zondag 5 september tot 15 uur. 
Het verblijf ligt midden in de duinen en nabij het bos. De markt en de winkelstraat van De Panne liggen op wandelafstand. Het strand bereik je te voet na ongeveer 20 min. Plopsaland is te voet bereikbaar na ongeveer 25 min stappen. 


Prijzen

Per kamer betaal je € 50 per nacht, inclusief ontbijt. De reservaties gebeuren steeds per kamer. Bij reservatie dien je door te geven met hoeveel je zal overnachten op de kamer zodat er ontbijt kan worden voorzien. Er kunnen maximaal 4 personen overnachten in één kamer (2 stapelbedden per kamer). Elke verblijver voorziet zijn of haar bedlinnen. De kamer wordt meteen bij reservatie betaald via de bankcontactapp of uiterlijk 10 dagen na reservatie via overschrijving. Je kamer is pas definitief geboekt bij ontvangst van de betaling. 

Omdat Crejaksie en J-Club De Panne het prachtige initiatief van Kom op tegen Kanker een zeer warm hart toedragen, gaat de opbrengst van de overnachtingen integraal naar de werking van Kom op tegen Kanker en de 100km-run. We hopen zo mee het verschil te kunnen maken voor mensen die te maken hebben met kanker en hun omgeving. Het door jouw betaalde bedrag voor jouw kamer wordt integraal doorgestort aan Kom op tegen Kanker. 

 

Kinderanimatie

Gedurende het 100km-run weekend voorziet Crejaksie gratis kinderanimatie aan het verblijf. Alle kids kunnen zich uitleven op verschillende springkastelen, er is een grimestand, gekke fietsjes en je vindt er een reuze gezelschapspelenhoek. Zin in nog meer actie? Trek dan mee de duinen in voor een spelletje Kubb, baseball... Gebrevetteerde animatoren zullen deze activiteiten begeleiden. Op zaterdag 4 september wordt er kinderanimatie voorzien van 10:00 tot 18:00 en op zondag 5 september van 9:30 tot 15:00. 

Crejaksie stelt haar kinderanimatie ook open voor kinderen en jongeren van lopers en supporters van de 100 km-run die op een andere locatie overnachten. 

Maaltijden

Voor de overnachtingen op vrijdag 3 en zaterdag 4 september is er een ontbijt voorzien voor iedereen die een kamer boekt in J-Club De Panne. Het is toegestaan om dit weekend eigen voorziene voeding te nuttigen in de J-Club en op het domein. Op wandelafstand van het verblijf kan je tal van eetgelegenheden vinden. De bar van J-Club De Panne is geopend op vrijdagavond van 19:00 tot 22:00, op zaterdag 4 september van 11:00 tot 22:00 en op zondag 5 september van 10:00 tot 15:00. Je kan er dranken nuttigen aan zeer democratische prijzen.

Annulatievoorwaarden

Je kunt de door jouw geboekte kamer annuleren tot 1 augustus 2021. Indien je de kamer annuleert na 1 augustus, betaal je de volledige kamerprijs. Indien die 100km-run wordt afgelast, krijg je de volledige prijs terugbetaald. 
Indien het verblijf niet mag openen in het weekend van 4 en 5 september omwille van de coronamaatregelen, wordt je boeking geannuleerd en krijg je de volledige kamerprijs terugbetaald. 

 

 

  Wees gerust! 20 dagen voor aanvang van dit initiatief kan je alle praktische info onder jouw account terugvinden

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér