Home Vakanties Locaties Hostel Dalmatia (Kroatië)

Hostel Dalmatia (Kroatië)

Adres

Hostel Dalmatia (Kroatië)
Put Borka 20
21318 Marusici (HR)

Het verblijf: Hostel Dalmatia

Terug van weggeweest: de bestemming Kroatië! We verblijven er in hostel Dalmatia die volledig ter onzere beschikking is. 

Maaltijden

De gastvrije uitbaters van de hostel zorgen voor heerlijke maaltijden. 

Kamers

Tijdens ons verblijf is de hele hostel voor ons gereserveerd. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair en hebben een balkon met uitzicht op zee.  

Omgeving

De hostel is gekegen in Marusici, een rustig dorpje dat ongeveer 12 kilometer ten oosten van de stad Omis aan de voet van de Omiska Dinara berg ligt. Het dorp heeft een prachtige baai met zoetwaterbron genaamd Borak. Ook zijn er vele zand- en kiezelstranden te vinden in de buurt van de hostel. 

Onze vakanties in Marusici, Kroatië

Chill je graag in de zon? Of hou je meer van cultuur opsnuiven? Of heb je toch liever wat actie? Gelukkig hoef je niet te kiezen, want onze vakanties in Kroatië hebben het allemaal! We genieten van de mooie stranden, snorkelen in de zee en maken en leuke kajaktocht. We bezoeken Split, de grootste stad van Kroatië aan de Adriatische kust. Daarnaast beleven we een spetterende dag in het Aquapark van Omis. Deze reis is de ideale vakantie om met je vrienden te beleven! 

 

Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij om deze prachtige locatie verder te ontdekken! 


Ontdek alle vakanties op deze locatie


Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér