Home Vakanties Kriskrassertjesvakantie 5-30j

Kriskrassertjesvakantie 5-30j

5 tot 30 jaar
Bijzondere groepen
Z5 - Week van 31/07/2021

Licht tot matige mentale beperking voor deelnemers van 5 tot 30 jaar.


Periode van tot Ledenprijs
Lid worden?
Prijs STATUS
Z5 - Week van 31/07/2021 31 juli 2021 tot 7 augustus 2021 7 augustus 2021 € 425 € 599   beschikbaar Schrijf in

PMH Vakantie

Iedereen verdient vakantie. Ook personen met een beperking. Tijdens onze vakanties gericht op deze doelgroep gaan we wandelen, zijn we creatief bezig en gaan we op uitstap. Zo kunnen we heerlijk ontspannen met leeftijdsgenoten. Een team van gemotiveerde animatoren zullen onze vakantie begeleiden, rekening houdend met de capaciteiten en leefwereld van de deelnemers. Voor onze begeleiding is geen inspanning teveel. Zij omringen onze vakantiegangers met de grootste zorg en zorgen voor een boeiend programma.

Programma

Heb jij zin in een kamp boordevol plezier, spelletjes en te gekke verhalen? Dan zit je op deze vakantie helemaal op je plaats! De jongste kriskrassertjes kunnen hun mooiste fantasieën beleven tijdens onze uitstappen naar Plopsaland, het strand, het bos en de avondmarkt. Daarnaast kunnen de jongeren met een beperking hun compleet uitleven met een begeleiding dat rekening houdt met hun zelfstandigheid, noden en wensen. Dit allemaal rond het thema “Gekke Uitvinders”! Elke deelnemer krijgt bij de start van deze vakantie een animator toegewezen die zal instaan voor zijn of haar zorgen. 

Extra info

Locatie

J-Club De Panne
Blauwe Distelweg 2
8660 De Panne

  Wees gerust! 20 dagen voor aanvang van dit initiatief kan je alle praktische info onder jouw account terugvinden

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér