Home Vakanties BASISCURSUS ANIMATOR IN HET JEUGDWERK 2022

BASISCURSUS ANIMATOR IN HET JEUGDWERK 2022

16+ jaar
Cursus
P1 - Week van 02/04-09/04/22

Periode van tot Ledenprijs
Lid worden?
Prijs STATUS
P1 - Week van 02/04-09/04/22 2 april 2022 tot 9 april 2022 9 april 2022 € 185 € 265   beschikbaar Schrijf in

HIGHLIGHTS

  • Vorming gegeven door ervaren instructeurs 
  • Crejaksieviteit ontwikkelen  
  • Officieel attest animator in het jeugdwerk, erkent door de overheid 
  • Veel afwisseling tussen theorie en praktijk 
  • Uitproberen van heel wat zelfgemaakte activiteiten 
  • Gegarandeerde stageplaats bij Crejaksie na het slagen van de cursus 

PROGAMMA

Word jij graag de spilfiguur van pittig plezante vakanties? Kom mee op basiscursus en we leren jou alle skills die je nodig hebt om een goede animator te zijn!  

De basiscursus gaat door in J-Club De Panne. In een week tijd wordt het je tweede thuis, maak je er vrienden voor het leven en leer je er knotsgek, out of the box, gewaagd, creatief en innovatief denken. Sport en spel, manueel, kind en organisatie, basis E.H.B.O., straatbegeleiding en brainstormsessies vormen de ingrediënten van het magische drankje die jou omtovert tot de perfecte animator.  

Hoewel we je heel wat zaken bijbrengen, krijg je bij ons tijd en ruimte om dingen uit te proberen, je grenzen te verlegen, te vallen en weer op te staan. Onze ervaren instructeurs staan naast je om je te ondersteunen en samen met jou op zoek te gaan naar je eigen animator-identiteit.  

Na het vervolledigen van het cursustraject ben je zeker van een stageplaats binnen onze eigen organisatie. Desalniettemin krijg je bij het slagen van beide onderdelen een door de overheid erkend attest. Met andere woorden deze cursus is een toegangsticket tot heel wat diverse wegen binnen het jeugdwerk, én tot het mee vormgeven van de pittig plezante Crejaksie vakanties!  

Schrijf je snel in voor dit knotsgek avontuur en wordt een animator van topniveau!  

EXTRA INFO

Evaluatie:

Om de kwaliteit van onze vakanties te garanderen, kiezen wij ervoor om de deelnemers van onze basiscursus te evalueren. Bij een positieve beoordeling mag je je stage doen.

Concreet:

Basiscursus: 2 april tot en met 9 april 2022 in J-Club De Panne

Stage: tijdens één van onze vakanties en dit binnen de drie jaar na het volgen van de cursus

Kadervorming is een overkoepelende term voor de kadervormingstrajecten die jeugdverenigingen aanbieden aan jongeren voor het behalen van een attest van animator, hoofdanimator of instructeur in het jeugdwerk. Elk traject bestaat uit een theoretisch gedeelte, een begeleide stage en een evaluatie. Aan het eind van zo’n traject moet de jongere bepaalde competenties verworven hebben. Pas als de jongere het hele traject met succes beëindigd heeft, krijgt hij of zij een attest.

Het attest is dus een bewijs dat de jongere over de nodige competenties beschikt om de rol van animator, hoofdanimator of instructeur op te nemen in het jeugdwerk.

  Wees gerust! 20 dagen voor aanvang van dit initiatief kan je alle praktische info onder jouw account terugvinden

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér