Home Up-to-date Veilig op het internet

Veilig op het internet

Als jeugddienst van de Liberale Mutualiteit organiseert Crejaksie niet alleen pittig plezante vakanties voor de jeugd, maar zet ze ook in op maatschappelijke thema's die betrekking hebben op onze kinderen en jongeren. Daarom bracht Crejaksie de informatiebrochure "Veilig op het internet" uit. 

Inhoud 

Het internet is de place to be voor jongeren de dag van vandaag. Niemand kan zich nog een leven zonder smartphone, tablet of laptop voorstellen. Maar ben jij je wel bewust van de gevaren op het internet? Zou je een onveilige website kunnen herkennen? Het is belangrijk dat je weet welke gevaren er zich online schuil houden, want je komt er elke dag mee in aanraking wanneer je op het internet aan het surfen bent, aan het chatten bent met vrienden of een foto aan het plaatsen bent op social media. Met deze informatiebrochure wil Crejaksie jongeren bewust maken van de gevaren op het internet. 

Informatiebrochures bestellen

Wens je graag enkele brochures te bestellen? Stuur dan een mailtje naar laura@crejaksie.be.

 

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér