Home Up-to-date HOERA! De zomervakanties mogen doorgaan!

HOERA! De zomervakanties mogen doorgaan! 

Handen in de lucht want wij kunnen deze zomer op vakantie! Het Overlegcomité heeft groen licht gegeven voor de jeugdwerkinitiatieven tijdens de zomermaanden. We kunnen dus volop uitkijken naar een pittig plezante zomervakantie!

Nieuwe maatregelen

  • Jeugdwerkactiviteiten kunnen tijdens de zomervakantie doorgaan in bubbels van 100 deelnemers, binnen én buiten.
  • De bubbels van 100 personen gelden voor alle leeftijden, exclusief begeleiding. Daarbinnen kunnen activiteiten doorgaan zonder mondmasker en zonder social distancing. 
  • Bij bubbels boven 13 jaar wordt intens fysiek contact zoals vorige zomer vermeden. 
  • Voor de buitenlandse vakanties komt er geen kilometerbeperking, maar gelden de maatregelen die in het land in kwestie van toepassing zijn. De draaiboeken omtrent de buitenlandse reizen dienen nog opgesteld te worden. 
  • De voorkeur blijft liggen bij buitenactiviteiten. 

Deze maatregelen werden genomen onder voorwaarde van de virologische situatie.  

Jeugdorganisaties slaan de handen in elkaar 

Op dit moment bouwen we volop aan een succesvolle zomer. Vele organisaties slaan de handen in elkaar en werken draaiboeken uit om alles zo coronaproof mogelijk te laten verlopen.

Afgelopen zomer hebben we aan iedereen getoond dat jeugdwerk werkt! Samen met alle jeugdorganisaties werden draaiboeken opgesteld en protocollen uitgeschreven. Alle organisaties hebben deze nauwkeurig opgevolgd met een fantastisch resultaat: van alle jeugdactiviteiten die in de zomer van 2020 plaatsvonden, werd slechts 0,194 procent getroffen door het coronavirus. Het Vlaamse jeugdwerk is klaar om er opnieuw een succeszomer van te maken! 

Bedankt voor het vertrouwen

De Covid 19-situatie in ons land heeft ons de afgelopen maanden allemaal getroffen. We dienden verschillende vakanties, cursussen, reuniedagen, ... te annuleren. We moesten velen onder jullie vaak teleurstellen en dat doet pijn aan ons jeugdwerkhart. Jullie lieve reacties en het blijvende vertrouwen in onze organisatie deden ons dan ook erg goed. We kijken ernaar uit jullie allemaal terug te mogen verwelkomen op onze initiatieven en opnieuw sterk jeugdwerk te realiseren. 

Een zomervakantie boeken

Een zomervakantie boeken kan nog steeds! Wil je er graag bij zijn? Bekijk dan nu ons aanbod op de website. Opgelet: voor enkele vakanties werken we reeds met een wachtlijst! Bovendien dienen we het maximum aantal deelnemers te beperken voor een aantal vakanties vanwege de bubbelmaatregel. 

Indien jullie vragen hebben omtrent de Corona-maatregelen kunnen jullie steeds contact met ons opnemen via info@crejaksie.be of via het nummer 02 537 79 18. 

See you this summer! 

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér