Home Up-to-date Hoera! Crejaksie heeft een nieuwe website!

Hoera! Crejaksie heeft een nieuwe website! 

We keken er al een tijdje naar uit en nu is het eindelijk zover: de nieuwe website van Crejaksie is gelanceerd!

Crejaksie droomde al een hele tijd van een nieuwe website. Een website die het voor ouders, deelnemers en vrijwilligers gemakkelijker maakt om de weg naar onze pittig plezante vakanties te vinden. Onze droom is eindelijk werkelijkheid geworden, want onze nieuwe website is helemaal klaar! 

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over de nieuwe website als wij dat zijn. 

Nieuw account aanmaken

Indien je op onze vorige website reeds een account hebt aangemaakt, dien je eenmalig een nieuw account aan te maken op deze website. Doordat we zijn overgeschakeld naar een nieuwe website met een nieuw systeem zijn je gegevens niet overgenomen. 

Ski- en snowboardvakanties 

Het winteraanbod van Crejaksie is voorlopig nog te vinden op onze vorige website. De inschrijvingen van onze ski- en snowboardvakanties en de dierenvakantie op de Alpacaboerderij tijdens de paasvakantie verlopen nu dus nog even via www.crejaksiewinter.be. Wil je je zoon of dochter inschrijven voor een pittig plezante wintervakantie? Neem dan even een kijkje op onze vorige website. 

Vanaf volgende winterperiode kan je ook ons winteraanbod hier, op onze nieuwe website, vinden! 

Vragen? 

Heb je vragen over onze nieuwe website? Lukt het niet om je zoon of dochter in te schrijven voor één van onze pittig plezante vakanties? Bekijk dan zeker onze vragen & info pagina. Vind je daar geen antwoord op je vraag? Contacteer ons dan! We beantwoorden met veel plezier al jullie vragen. 

Veel kijk- en boekplezier! 

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér