Home Up-to-date HET WINTERAANBOD VAN '21-'22 STAAT ONLINE

Boek vanaf nu je favoriete wintervakantie

Ski- en snowboardvakanties 

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we tijdens de kerst-, krokus- en paasvakantie naar de sneeuw! 

Kerstvakantie

Ski 2022 in samen met ons! We trekken tijdens de kerstvakantie naar Gressoney-saint-jean AO in Italië met alle 13-15 jarigen die het nieuwe jaar goed willen inzetten. 

Ook onze ski- en snowboardcursus zal dan doorgaan! Ben je 17 jaar of ouder en wil je graag onze ski- en snowboardvakanties mee begeleiden? Dan is deze cursus op jouw lijf geschreven! 

Zin om samen met het gezin Nieuwjaar te vieren in de sneeuw? Ook dat kan! Tijdens onze familievakantie wordt aan elk gezinslid gedacht zodat het voor iedereen een onvergetelijke, pittig plezante vakantie wordt! 

Krokusvakantie 

Wie krokusvakantie zegt, zegt skiën/snowboarden! Tradities zijn om in ere te houden, dus trekken we ook dit jaar naar het prachtige Werfenweng met de leeftijdsgroep 9-14 jaar. Skiplezier verzekerd! 

Voor onze bijzondere doelgroepen hebben we een pittig plezante wandelvakantie in het aanbod! Personen met een beperking kunnen genieten van al het prachtige dat Werfenweng te bieden heeft tijdens de krokusvakantie. Hou je toch wat meer van actie? Dan kan je ervoor kiezen om de vakantie te combineren met skilessen

Daarnaast gaan we de skipistes van Zell am See onveilig maken met alle coole ski-en snowboarders vanaf 13 jaar. Bekijk onze "ski aholic" en "Zell am See you on the snow-vakantie" en droom weg van onvergetelijke sneeuwmomenten!

Paasvakantie 

Nieuw, nieuw, nieuw! Komende paasvakantie verrassen we jullie met een gloednieuwe vakantie! Ben je tussen 8 en 12 jaar en lijkt een korte ski- en snowboardvakantie dichtbij huis echt iets voor jou? Dan stellen we je voor aan onze shortskivakantie "Snowadventure" in Nederland! 

Ook trekken we tijdens de paasvakantie naar het prachtige Italië met de leeftijdsgroepen 13-15 jaar en 16+. Let's go! 

Vakanties met overnachting in het binnenland

Herfstvakantie 

Let's have an alpacatastic week! Tijdens de herfstvakantie kan je ons terugvinden op de Alpacaboerderij in Lokeren. De jongsten (5-8 jaar) zoeken de Crejaksiekriebels op tussen de pittig plezante dieren van de boerderij, terwijl de ouderen (9-12 jaar) kunnen griezelen! Ook voor de jongsten is het mogelijk om voor de kennismakingsformule te kiezen. 

Krokusvakantie

Nieuw, nieuw, nieuw! Tijdens de krokusvakantie beleven we dolle pret in De Panne! De 5-8 jarigen trekken naar Winterwonderland, terwijl de 9-12 jarigen de Carnavalskriebels opzoeken. Een bezoek aan Plopsaland en Plopsaqua mogen hier uiteraard niet ontbreken!

Paasvakantie

Haal je coolste kunsten maar al boven, want tijdens de paasvakantie kan je je circustalent aan iedereen tonen tijdens onze vakantie op de Alpacaboerderij. De keinste alpacrobraten (5-8 jaar) zijn van harte welkom in Lokeren! Ook de 9-12 jarigen kunnen hun circusskills verbeteren op onze Circus-Alpacademy

Vakanties zonder overnachting in het binnenland

Hoera! Hoera! Hoera! Crejaksie breidt haar aanbod aan vakanties zonder overnachting uit tijdens de wintermaanden. 

Je kan ons komende herfst-, krokus- en paasvakantie vinden in onder andere Oudenaarde, Lokeren, Sint-Niklaas, Gent en Waasmunster

Nieuwe thema's zoals circus, carnaval en goochelen staan op het programma. Als dat niet pittig plezant is! 

 

Zin gekregen om naar de sneeuw te trekken of te genieten van een pittig plezante (dag)vakantie in eigen land? Bekijk dan nu ons aanbod en schrijf je in voor je favoriete wintervakantie!

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér