Home Up-to-date Het Crejaksie rodeneuzenlied

Het Crejaksie Rodeneuzenlied

Het mentale welzijn van onze deelnemers én vrijwilligers staat bovenaan.  We werken reeds jaar en dag met kinderen en jongeren en zien dat het mentale welbevinden bij deze doelgroep meer dan ooit hot topic is.  Zeker nu we met z’n allen door een moeilijke periode gaan, staan we nog meer klaar om te luisteren, te omringen en te ondersteunen. 

Omdat we zien dat veel deelnemers en vrijwilligers kracht putten uit de rodeneuzenacties sprongen we mee op de kar en maakten we iets speciaal voor maar vooral door onze vrijwilligers.
Kato, een van onze vrijwilligers, is een prachtige madam met een fantastische stem. Ze schreef een eigen rodeneuzenlied met een duidelijke boodschap: we zijn er voor jou, samen komen we hier door. Met haar piano kroop ze de studio in, met een verbluffend resultaat. Omdat muziek helpt, willen ook wij ons muzikaal steentje bijdragen. 
De stafmedewerkers lanceerden een oproep bij de vrijwilligers om mooie, hartverwarmende beelden te maken en goten alles in een videoclip om even stil van te worden. 

We delen heel graag, en met veel trots, het resultaat met jullie.

 

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér