Home Up-to-date GOZZ kleding: kledij op maat voor personen met een beperking

GOZZ kleding: kledij op maat voor personen met een beperking

In samenwerking met LM Oost-Vlaanderen trekt GOZZ op 26 mei 2021 naar Gent om jou te ontmoeten! 

Over GOZZ

Het verhaal van Elke, een meisje die werd geboren als prematuurtje, zette het GOZZ-team aan om tot actie te komen. Elke mist een stukje chrosoom wat heel wat gevolgen met zich meebrengt voor haar ontwikkeling: Elke kan niet praten, heeft het moeilijk met stappen, draagt een luier, ... Alledaagse zaken, zoals het vinden van luiers, het zoeken naar geschikte kledij en het uitkiezen van een geschikt bed vormen een grote uitdaging voor Elke. Het team achter GOZZ was vastberaden om de handen uit de mouwen te steken en richtte Gozz4All op. 

GOZZ maakt functionele en modieuze kledij op maat voor personen met een mentale en/of fysieke beperking. De collecties van GOZZ bieden een oplossing voor personen met een sonde, mensen die een luier dragen, personen met spalkjes, enz. 

Meer informatie en de collectie van GOZZ kan je vinden op hun website

Met inclusie als één van de bouwstenen van Crejaksie, kunnen we organisaties zoals GOZZ alleen maar een warm hart toedragen. Wil jij deze warme organisatie leren kennen? Ga dan zeker naar de infonamiddag op 26 mei 2021! 

Evenement GOZZ: 26 mei 2021

In samenwerking met LM Oost-Vlaanderen organiseert GOZZ een infonamiddag in Gent om personen met een beperking te laten kennismaken met hun assortiment. Tijdens deze namiddag kan je een gratis opmeting aanvragen en de diensten van GOZZ beter leren kennen. 

Wanneer?

De infonamiddag vindt plaats van 13:00 tot en met 17:00. 

De plaatsen voor een gratis opmeting zijn beperkt: drie personen per blok van één uur. De tijdsblokken:

- 13u – 14u

- 14u – 15u 

- 15u – 16u

- 16u – 17u

De plaatsen voor een bezoek zonder opmeting zijn onbeperkt. Hiervoor kan je vrij langskomen tussen 13 uur en 17 uur. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, zal het maximum aantal toegelaten bezoekers gewaarborgd worden.

Interesse in een bezoek en/of een opmeting? Reserveren is in beide gevallen verplicht. Stuur hiervoor een mailtje naar filin.colemont@lm.be of bel 09 235 72 90. Vermeld met hoeveel personen je naar de activiteit komt en of je al dan niet een opmeting wenst.​

Locatie

Blauwe zaal Liberaal Archief

Kramersplein 23

9000 Gent

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér