Home Up-to-date Crejaksie: Trotse partner van de 100km-run voor Kom Op Tegen Kanker

Crejaksie is een trotse partner van de 100km-run voor KOTK 

Zondag 5 september 2021 vindt een nieuwe editie van de 100km-run voor Kom Op Tegen Kanker plaats in Koksijde. Crejaksie is enorm trots om jullie te kunnen meedelen dat ook wij ons steentje zullen bijdragen aan dit prachtige initiatief. 

Wat is de 100km-run? 

De 100km-run is een uniek loopevenement georganiseerd door Kom Op Tegen Kanker. Teams van vier lopers lopen samen 100 km ten voordele van kankeronderzoek. De 100km-run is een warm initiatief waarbij uitdaging en het groepsgevoel centraal staan. 

Hoe gaat de 100km-run in zijn werk? 

Elk team loopt samen 100 km ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Eén loper start als eerste en loopt 40 km, na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. De eerste loper loopt dus 40 km, de tweede loper 30 km, de derde loper 20 km en de laatste loper 10 km. Samen als team hebben ze dan 100 km gelopen. 

Om te mogen deelnemen aan de 100km-run dien je als team 2500 euro in te zamelen. Elk team zet een aantal acties op poten om dit bedrag in te zamelen. 

De netto-opbrengt van de 100km-run gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker die de opbrengst investeert in onderzoek dat een directe meerwaarde heeft voor het welzijn van de patiënt. 

Meer informatie over de 100km-run vind je hier

Crejaksie als trotse partner van de 100km-run 

“Initiatieven op maat voor iedereen, daar gaan we voor bij Crejaksie. Omdat kinderen en jongeren gewoon zichzelf moeten kunnen zijn en recht hebben op een onvergetelijke vrijetijdsbesteding dragen we met Crejaksie graag ons steentje bij voor de 100km-run van Kom op Tegen kanker.”

Met deze gedachte steekt Crejaksie de handen uit de mouwen om dit initiatief te ondersteunen. 

In samenwerking met J-Club De Panne voorziet Crejaksie de mogelijkheid tot overnachting voor de lopers en hun familie. 

J-Club De Panne is een vaste waarde geworden in het aanbod van Crejaksie. Elke zomer kan je ons vinden op dit prachtige domein in de Westhoek. Net zoals Crejaksie, draagt J-Club De Panne KOTK een warm hart toe. Daarom stelt J-Club De Panne met veel plezier haar kamers ter beschikking voor de lopers van de 100km-run. 

Wie kan een kamer boeken? 

Je kan een kamer boeken als deelnemer van de 100km-run en deze delen met je familie, of je kan een kamer boeken als team van vier personen. Je boekt steeds per kamer. In elke kamer kunnen er vier personen overnachten. Het is belangrijk om bij de inschrijving te vermelden met hoeveel je op de kamer zal slapen. Dit is noodzakelijk voor het voorziene ontbijtbuffet.  

Kamers en omgeving

J-Club beschikt over mooie moderne vierpersoonskamers met vernieuwde badkamers. Per kamer zijn er telkens 2 stapelbedden voorzien.

Gezien de huidige coronamaatregelen is het nodig om zelf bedlinnen te voorzien. In het eigen restaurant kan je van een lekker ontbijt genieten in buffetvorm.

Het uitchecken op zondag 5 september kan tot 10 uur. De polyvalente ruimte, het sanitair beneden en de bar blijven wel ter beschikking van de gasten. De kinderanimatie van Crejaksie is voorzien op zondag 5 september tot 15 uur.  
Het verblijf ligt midden in de duinen en nabij het bos. De markt en de winkelstraat van De Panne liggen op wandelafstand. Het strand bereik je te voet na ongeveer 20 min. Plopsaland is te voet bereikbaar na ongeveer 25 min stappen. 

Prijzen

Per kamer betaal je €50 per nacht, inclusief ontbijt. Je betaalt dus niet per persoon, maar per kamer. 

De reservaties gebeuren steeds per kamer. Bij reservatie dien je door te geven met hoeveel je zal overnachten op de kamer zodat er ontbijt kan worden voorzien. Er kunnen maximaal 4 personen overnachten in één kamer (2 stapelbedden per kamer). De kamer wordt meteen bij reservatie betaald via de bankcontactapp of uiterlijk 10 dagen na reservatie via overschrijving. Je kamer is pas definitief geboekt bij ontvangst van de betaling. 

Opbrengst

Omdat Crejaksie en J-Club De Panne het prachtige initiatief van Kom op tegen Kanker een zeer warm hart toedragen, gaat de opbrengst van de overnachtingen integraal naar de werking van Kom op tegen Kanker en de 100km-run. We hopen zo mee het verschil te kunnen maken voor mensen die te maken hebben met kanker en hun omgeving. Het door jouw betaalde bedrag voor jouw kamer wordt dus integraal doorgestort naar Kom op tegen Kanker

Kinderanimatie

Gedurende het 100km-run weekend voorziet Crejaksie gratis kinderanimatie aan het verblijf. Alle kids kunnen zich uitleven op verschillende springkastelen, er zal een grimestand en gekke fietsjes aanwezig zijn en je vindt er een reuze gezelschapspelenhoek. Zin in nog meer actie? Trek dan mee de duinen in voor een spelletje Kubb, baseball... Gebrevetteerde Crejaksie-animatoren zullen deze activiteiten begeleiden. Crejaksie stelt haar kinderanimatie ook open voor kinderen en jongeren van lopers en supporters van de 100 km-run die op een andere locatie overnachten. 

Wanneer? 

Op zaterdag 4 september wordt er kinderanimatie voorzien van 10:00 tot 18:00 en op zondag 5 september van 9:30 tot 15:00. 

Meer informatie en een kamer boeken

Meer informatie en een kamer boeken kan hier

Het boeken van een kamer kan vanaf woensdag 17 februari. 

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér