Home Up-to-date Crejaksie organiseert een unieke musicalvakantie met BV's!

Musicalvakantie 

AANDACHT AANDACHT! Musicalliefhebbers gezocht!

Tijdens de zomer van 2021 organiseert Crejaksie een unieke musicalvakantie onder begeleiding van echte professionals. 

Jaak Lema 

Jaak Lema, regisseur van de musical "Pocahontas" leert ons alle kneepjes van het vak tijdens deze knallende musicalweek!

Jaak Lema studeerde in 2013 af als theaterdocent aan de Theateracademie van Maastricht. Drie jaar later behaalde hij zijn diploma als  Master Regie aan diezelfde academie. Hij werkte mee aan bekende musicals zoals 14-18, 40-45, Wickie De Musical, The Little Mermaid en alle ketnet-musicals. In 2019 regisseerde hij de musical "Aladdin".

Niet de minste regisseur dus voor onze eigen Crejaksie-musical! 

Remi De Smet 

 Remi De Smet, bekend van onder meer Wickie De Viking, de Ketnetmusical Kadanza Together, Dolfje Weerwolfje, Ben X en Titanic,   zal Jaak Lema bijstaan tijdens onze unieke musicalvakantie. Remi studeert Musical aan de Fontys Hogeschool te Tilburg en kent     de musical- en acteerwereld als geen ander! Samen met Jaak en Remi werken jullie elke dag aan jullie spel-, dans- en   zangkwaliteiten.

 Op zijn 5 jaar speelde Remi reeds Robin Hood bij Studio100 en in 2019 kreeg hij de rol van "Lars" in Campus 12 aangewezen.   Daarnaast kan je Remi  kennen van heel wat stemmenwerk! Hij sprak stemmen in voor onder meer de televisieserie Peperbollen,   The Lego Movie (2), Peter  Pan, Hotel Transylvania 2, De Leeuwenwacht, en nog veel meer! 

Special guests 

Naast deze twee grote namen, hebben we nog heel wat in petto voor jullie! Tijdens de musicalvakantie krijgen jullie master-workshops van specialisten die jullie een aantal uren verwennen met tips en tricks over de musicalwereld. Namen zoals Goele De Raedt, bekend van onder meer Wittekerke, Spoed en Zone stad, Manon De Boevre, actrice, zangeres en performer in onder meer 14-18 en Wickie The Musical, en Michiel De Meyer, bekend van onder meer Thuis en Ghost Rockers, passeren de revue. 

Bovendien krijgen jullie bezoek van een special guest

Show

Uiteraard kan een show op het einde van de vakantie niet ontbreken! Op het einde van de week tonen jullie aan jullie kampgenoten en ouders wat jullie geleerd hebben in een nieuw musical-moment met muziek van Xander Tillon (Studio100). 

Waar, wanneer, en voor wie? 

Waar? 

De musicalvakantie zal plaatsvinden in J-Club De Panne. 

Wanneer?

Onze pittig plezante musicalweek loopt van 24/07/21 tot en met 31/07/21. 

Voor wie? 

Crejaksie organiseert deze unieke vakantie voor alle musicalfans geboren tussen 2005 en 2008. 

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie vind je hier

Let's go on stage! 

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér