Home Up-to-date Alle activiteiten tijdens de krokusvakantie worden geannuleerd

Corona-update activiteiten tijdens de krokusvakantie

Je kon er de afgelopen weken niet meer omheen in het nieuws: de huidige COVID-19 situatie laat het niet toe om veilig jeugdwerk te organiseren. Dat wil zeggen dat we voor de krokusvakantie genoodzaakt zijn om:

  • Alle ski- en snowboardvakanties te annuleren 
  • Alle vakanties met overnachting in België te annuleren

Alle deelnemers die een vakantie hadden geboekt tijdens de krokusvakantie, werden reeds op de hoogte gebracht.

Voor het eerst in het 56-jarig bestaan van Crejaksie vertrekken we niet naar de sneeuw tijdens de krokusvakantie. We vinden het erg jammer voor alle deelnemers, maar ook voor de animatoren die niet konden wachten om opnieuw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Echter was dit de enige, juiste beslissing die kon genomen worden. We willen zoveel mogelijk kinderen en jongeren een onvergetelijke vakantie bezorgen, maar enkel als dit veilig kan gebeuren. Zowel de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers als die van onze animatoren primeren in elke situatie.

We hopen dat we zo snel mogelijk opnieuw pittig plezant jeugdwerk voor jullie kunnen neerzetten. Bedankt aan iedereen voor het begrip en het vertrouwen in onze organisatie.

Maar wat met de zomervakanties? 

Binnen het jeugdwerk zijn we met alle jeugdorganisaties hard aan het werken om het succesverhaal van afgelopen zomer opnieuw waar te maken in de zomer van 2021. De toekomst voor het jeugdwerk ziet er erg positief uit, en daar zijn we blij om, want we kunnen niet wachten om opnieuw pittig plezante vakanties voor jullie te organiseren.

Is het slim om nu een zomervakantie te boeken? 

De afgelopen weken kregen we vaak de vraag of het slim is om nu al een zomervakantie te boeken. Dankzij onze corona cashback hoef je je helemaal geen zorgen te maken bij het boeken van een Crejaksievakantie. De Corona Cashback garandeert je een terugbetaling van het volledige bedrag indien we omwille van COVID-19 en de maatregelen ervan jouw geboekte vakantie dienen te annuleren. 

Wil je dus zeker zijn van een plaatsje op jouw favoriete Crejaksievakantie? Schrijf je dan gerust nu in, zodat je er zeker bij kan zijn! Voor enkele vakanties werken we reeds met een wachtlijst. 

 

Stay safe, 

Het Crejaksieteam

Heb je een vraag, opmerking
of misschien twijfels?

Aarzel niet om een Crejaksie medewerker te contacteren of aan te spreken!
Wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen en dat start al met het wegnemen van al je zorgen.

Stuur een berichtOf check onze FAQ© 2021 Crejaksie vzw — KBO 0414.923.141 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér